Flipkart FYI Quiz Answers 26 April 2021 Today – Participate To Win Vouchers, Gems and More

Flipkart Aage Kya
Flipkart Aage Kya

Flipkart FYI Quiz Answers 26 April 2021 Today is live now – Flipkart Aage Kya Atrangi Dreams is a very popular topic & Peoples are hunting for the fast and accurate answers to Flipkart FYI Quiz Answers 26 April 2021 Today.

91gsm.com is a top blog in this section and we provide fast & right answers. So follow us Daily.

Let’s hop on the Flipkart Quiz to find out Answers, updated Now. You can check correct answers below and submit the answers. You can play and win prizes in the Flipkart FYI Quiz Answers 23 April 2021 Today and win lots of Prizes.

Page Contents

How to Play Flipkart FYI Quiz

1.. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Login/Register to the Flipkart App.

3. Find the “Game Section in the app & Find FYI Quizes

5. There will be a total of 3 questions to answer.

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The FYI Quiz

Quiz Name:Flipkart FYI Quiz
Prize:Gift Vouchers, Gems, Super Coins
Question Type:General Knowledge
Available OnFlipkart App Only
Quiz Time:Daily 12.00 am to 11.59 pm
Flipkart FYI Quiz

Flipkart FYI Quiz Answers 26 April 2021 Today

Q1:

Answer 1: 

Q2:

Answer 2: 

Q3:

Answer 3:

Past Flipkart FYI Quiz Answers

Flipkart FYI Quiz Answers 22 April 2021 Today

Q1: Which Indian cricketer is set to make his film debut with the Tamil film Cobra?

Answer 1: Irfan Pathan

Q2: Aimed at providing basic health facilities to everyone which state’s government has created the network of Mohalla Clinics?

Answer 2:  Delhi

Q3: Which of these company owns online video sharing platform YouTube?

Answer 3: Google

Flipkart FYI Quiz Answers 21 April 2021 Today

Q1: Which player broke Pele’s record of the most goals scored in official matches?

Answer 1: Cristiano Ronaldo

Q2: Which cricketer’s father acted in the film Bhaag Milkha Bhaag?

Answer 2:  Yuvraj Singh

Q3: What nickname has been given to Padma Vibhushan Verghese Kurien in recognition of his efforts in the field?

Answer 3: Milkman of India

Flipkart FYI Quiz Answers 20 April 2021 Today

Q1: Who in the Kapoor family has been given the nickname ‘Chintu’?

Answer 1: Rishi Kapoor, D

Q2: Which famous mathematics genius did Vidya Balan portray on screen?

Answer 2:  Shakuntala Devi, A

Q3: Which celebrity is associated with 100 MB mobile app?

Answer 3: Sachin Tendulkar, B

Flipkart FYI Quiz Answers 19 April 2021 Today

Q1: The animated series ‘Super V’ is based on which real life celebrity?

Answer 1: Virat Kohli

Q2: For which brand did the advertising agency Ogilvy & Mather create the characters named ZooZoos?

Answer 2:  Vodafone

Q3: Which of these dishes got its name because it was traditionally eaten in the morning?

Answer 3: Nihari

Flipkart FYI Quiz Answers 18 April 2021 Today

Q1: Jai Hemant is the official name of which of these actors?

Answer 1: Tiger shroff

Q2: According to government record released in Feb 2021 which is the most used social media app in India?

Answer 2:  Whatsapp

Q3: Who was declared the man of the series in the India-England series in 2021?

Answer 3: R ashwin

Flipkart FYI Quiz Answers 17 April 2021 Today

Q1: Which company has announced the creation of the world’s largest electric scooter factory in Tamil Nadu?

Answer 1: OLA

Q2: Which actor played the lead role of Tulsi Virani in the TV serial Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?

Answer 2:  Smriti Irani

Q3: Which of these players made his debut in all the 3 formats of Test ODI and T20 on the Australia tour in 2020?

Answer 3:  T. Natarajan

Flipkart FYI Quiz Answers 16 April 2021 Today

Q1: Which cold drink brand has the tagline ‘bujhaaye pyaas baaki sab bakwaas!’?

Answer 1: Sprite

Q2: Which couple did Union Bank feature on the Rs 100 note in an advertisement for joint accounts?

Answer 2:  Mahatma Gandhi And Kasturba

Q3: Which animal is shown on the packet of Boroline antiseptic cream?

Answer 3:  Elephant

Flipkart FYI Quiz Answers 15 April 2021 Today

Q1: Who replaced Narendra Modi as the Chief Minister of Gujarat in 2014 when he became the PM of India?

Answer 1: Anandiben Patel

Q2: What is the colour of the cricket ball which is used for a Day/Night Test match?

Answer 2:  Pink

Q3: Which online shopping platform was founded by Sachin Bansal and Binny Bansal?

Answer 3:  Flipkart

Flipkart FYI Quiz Answers 14 April 2021 Today

Question 1. What is the name of the Indian restaurant that Priyanka Chopra has just launched in New York?

Answer. Sona

Question 2. Which FM radio channel has the tagline ‘Bajaate Raho!’?

Answer. Red FM

Question 3. Which auto company is the owner of the Royal Enfield brand in India?

Answer. Eicher

Check More Flipkart Quizes Here

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*