Flipkart Daily Trivia Quiz – What is the maximum number of players allowed in an IPL squad this season?

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 21 April 2021 Today (What is the maximum number of players allowed in an IPL squad this season?) – Hello Everyone, here are all the right 5 answers to The Quiz and win prizes.

Flipkart Daily Trivia Quiz is now Live go ahead and play. You can hope on to the quiz and check the Flipkart Daily Trivia Play and win awesome Vouchers, Gems & More. If You are hungry for fast and correct Flipkart quiz answers then you are on the right blog and here are all 5 correct answers to The Quiz.

FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ 21 April DETAILS (What is the maximum number of players allowed in an IPL squad this season?)

  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Date & Time: 00:00 AM to 00:30 PM
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 21 April 2021

Q1: Which of these teams has played in all the IPL seasons till date?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: Which team is being captained by the player shown in the picture?

Answer 2: Delhi Capitals

Q3: What is the maximum number of players allowed in an IPL squad this season?

Answer 3: 25

Q4: Who won the Orange Cap for scoring the maximum runs in IPL 2020?

Answer 4: KL Rahul

Q5: Who among these has taken 6 wickets in an innings in the IPL?

Answer 5: Adam Zampa

Past Flipkart daily trivia answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today – 20 April 2021

Q1: Which of these teams is captained by an Australian left handed batsman?

Answer 1: Sunrisers Hyderabad

Q2: To which country does this Sunrisers Hyderabad player belong?

Answer 2: Afghanistan

Q3: Which was the first team to score over 200 runs in an innings in IPL 2021?

Answer 3: Punjab Kings

Q4: Which Mumbai Indians player was adjudged the Man of the Match in IPL 2020 Finals?

Answer 4: Trent Boult

Q5: Who is the only player to take a hattrick in his IPL debut?

Answer 5: Andrew Tye

Flipkart daily trivia answers today 19 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 18 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 17 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 16 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 15 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 14 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 13 April 2021 👍

Flipkart daily trivia answers today 12 April 2021 👍

Check More Flipkart Quiz Here

Leave a Comment

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject
Privacy Policy